Hola!
Tein herkullista ja ihanaa granolaa jogurtin kanssa syötäväksi!
Laitoin siihen näitä aineksia:
2dl cashew-pähkinöitä
2dl manteleita
1dl kurpitsansiemeniä
1dl saksanpähkinöitä
loraus öljyä
loraus vaahterasiirappia
ripaus kanelia
ripaus suolaa
ripaus vaniljasokeria
Murskasin pähkinät blenderissä murumaiseksi seokseksi ja kaadoin ne pelille. Lisäsin öljyn ja siirapin sekä mausteet joukkoon ja sekoitin seosta. Paistoin uunissa 175 asteessa kunnes pähkinäseos sai vähän väriä pintaan. (Kannattaa paistamisen aikana sekoittaa pariin kertaan pähkinöitä, jotta ne eivät pala) Tästä tuli ihan älyttömän ihanan makuista granolaa ja nyt koko huushollissa tuoksuu pehmeä kaneli. :)
Leivoin vielä gluteenittomia suklaamuffinsseja Provenan valmiista muffinssijauhoseoksesta. Lisäsin oman fiiliksen vuoksi joukkoon noin 1dl soijakermaa, ja näistä tuli ihanan pehmeitä, ja ne oikein pullisteli uunissa! :)
Herkullista huhtikuun alkua!
t. Tiko
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti