A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sweet sweet..

Ihanat pienet herkkupalat, marshmellow and ricecrisp. Jam! 


"Suurinpiirtein ohje"

n.25 g voita
2/3 pussillista mini vaahtokarkkeja (Haribo)
riisimuroja
1 levy Pandan tummaa suklaata

Sulata voi ja vaahtokarkit kattilassa massaksi. Lisää riisimuroja joukkoon haluttu määrä. 
Lusikoi pikkuisiin vuokiin massaa (on muuten tosi tarttuvaa! ) 

Sulta sitten suklaa ja lisää sitä lusikalla vaahtokarkki-riisimuro-kekojen päälle.
Laita jääkaappiin jähmettymään.


Sweet, sweet tuesday for you! ;)
T. Tiko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti