A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mustikoita hampaan kolossa?..


Pohja:
75g voita
2dl gluteenitonta kaurajauhoa
1dl mantelijauhoa
1tl leivinjauhetta
Täyte:
2 prk kermaviiliä
1tl vanilliinisokeria
1dl luomuruokosokeria
2 munaa
mustikoita

Sekoita jauhot pehmenneeseen voihin. Levitä taikina jauhoitetuin käsin voidellun irtopohjavuokan pohjalle ja reunoille.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään mustikoita lukuunottamatta. Laita ensin mustikat pohjan päälle ja kaada sitten täyte päälle. Paista 175 asteessa kunnes täyte on hyytynyt ja väri hyvä. (n.30min)
Anna piirakan jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. Koristele mustikoilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti